26
Vin, Apr

Social

     În cel mai scurt timp brașovenii vor avea căldură în apartamente. Serviciul Public Local de Termoficare a obținut licența de funcționare, iar după ce verificările instalațiilor vor fi finalizate, va începe și distribuția agentului termic.  Toate procedurile de acreditare au intrat acum în linie dreaptă.


     Cel mai important pas pe care municipalitatea, trebuia să-l parcurgă, pentru ca brașovenii să aibă căldură, a fost finalizat cu succes. Serviciul Public Local de Termoficare a fost licențiat. Imediat după ce se vor finaliza verificările tehnice ale instalațiilor din apartamentele brașovenilor, aceștia vor primi căldură. ,, Iată că în sfârșit avem și vești bune, ca urmare a ședinței de îndată pe care am avut-o și am adoptat acea hotărâre de Consiliu Local cu privire la tarifele pe care le va practica noul Serviciu de Termoficare, astăzi am transmis completările și tot astăzi ANRSC-ul a eliberat licența de funcționare a Serviciului Public Local de Termoficare. ,, a declarat Mihai Costel, viceprimarul Municipiului Brașov.

     Licența obținută de la ANRSC le permite celor de la Serviciul Public Local de Termoficare să funcționeze legal. Reprezentanții Primăriei Brașov speră ca verificările instalațiilor să fie gata în cel mai scurt timp.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: