28
Joi, Mar

Zodiac

 Conjuncția Soarelui cu Luna- marchează începutul unui nou ciclu de viață și poate reprezenta un nou început în orice domeniu. Apare un impuls plin de optimism, ce ne ajută să demarăm acțiuni care, de obicei, se încep mai greu. Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri secrete.

 

Berbec- Dimineață primiți un ajutor financiar nesperat. Vă recomandăm să vă abțineți de la speculații, pentru că riscați să pierdeți mult. Nu vă grabiți!

Taur-O persoană pe care o cunoașteți întâmplător vă dezvăluie din secretele sale de  afaceri. Puteți  avea succes în orice domeniu dacă abordați problemele cu seriozitate.

Rac- Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și să intrați în afacero. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

Leu- Este un moment un pentru a începe o investiție pe termen lung. Păstrați-vă modestia și nu vă lăsați orbit de laudele celor din jur!

Fecioară- Sunteți într-o formă excelentă și puteți  avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare.

 Balanță- Aveți ocazia să rezolvați problemele financiare acumulate în utlima perioadă. Puteți să vă consolidați relațiile și să legați noi prietenii. Vă recomandăm să evitați speculațiile și să vă ascultați intuiția.

Scorpion- Sunteți în formă și este momentul să începeți noi activități în cămin. Partenerul de viață vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Vă sfătuim să fiți mai optimist și să aveți mai multă încredere în viitor.

Săgetător-Sunteți decis să vă ocupați de problemele căminului. Vă recomandăm să evitați o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme.

Capricorn- S-ar putea să fiți preocupat de un schimb de locuință sau de cumpărarea unei case ori de amenajarea locuinței actuale. Vă sfătuim să nu vă grăbiți! Ar fi bine să țineți cont de posibilitățile financiare reale.

Vărsător- O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Nu luați decizii pripite, mai ales după-amiază!

Pești- Sunteți creativ și ingenios, calități pe care ar fi bine să le folosiți pentru a porni o afacere. Chiar dacă sunteți cuprins de febra afacerilor, nu neglijați relațiile sentimentale!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: