18
Joi, Apr

Zodiac

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paștelui și unii nativi se gândesc doar la ce vor mânca. Dacă exagerează și nu au grijă la ce și cât consumă, s-ar putea să se trezească cu câteva kilograme bune în plus.

Berbec

Cu siguranță nu vei rezista tentației de a gusta înainte cozonacul scos din cuptor sau pasca cu ciocolată, dar moderația e cheia în toate.

Gemeni
Deși e posibil să mai fi slăbit în ultima perioadă, din cauza unor probleme de sănătate, dacă mănânci necontrolat de Paște s-ar putea să te îngrași în câteva zile cât alții într-un an. Nu face exces și încearcă să guști câte puțin din toate pentru a-ți potoli pofta.

Leu
Ești un gurmand adevărat și îți place să mănânci, mai ales de sărbători. Nu ești o persoană pretențioasă la mâncare și îți plac cam toate. Din cauza asta ești și mai plinuță... Trebuie să fii atentă la preparatele cu multe grăsimi, care îți pot da peste cap organismul.

Scorpion
 Ar fi bine să fii temperată în alegerile pe care le faci pentru masa pascală, căci s-ar putea să te trezești direct la spital. Ori tu, ori cineva drag ție.

Săgetător
 Dacă exagerezi cu alcoolul, s-ar putea să ai parte de câteva kilograme nedorite, care nu ar arăta frumos pe corpul tău atletic. Nu mai vorbim de durerile de cap, care îți pot strica sărbătorile.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: