19
Vin, Apr

Sport

Handbalistele de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov își continuă parcursul foarte bun din întrecerea internă. În competiția rezervată junioarelor trei, fetele de la Transilvania Brașov au învins pe propriul teren echipa similară a celor de la Dinamo Brașov cu scorul de 24-19.

Iată rezultatele complete înregistrate în seria G: CSS Sfântu Gheorghe – CSS Mediaș 24-27 (10-14), Corona Brașov – CSS Făgăraș 43-16 (23-7) și Transilvania Brașov – CSS Dinamo 24-19 (12-9). Transilvania Brașov ocupă poziția a doua a clasamentului cu maxim de puncte după primele trei runde ale campionatului, la egalitate cu Corona Brașov, ocupanta primului loc în clasament. În runda următoare, micuțele handbaliste de la Transilvania vor juca în deplasare contra fetelor de la Corona.

La junioare doi, trupa condusă de Veronica Mândrescu a învins fără probleme echipa Clubului Sortiv Școlar Sighișoara cu scorul de 35-24. Iată rezultatele complete ale rundei, în seria F: Transilvania Brașov – CSS Sighișoara 35-24 (25-7), Olimpic Târgu Mureș - Odorheiul Secuiesc 33-17 (19-8), CSS Dinamo Brașov – LPS Târgu Mureș 10-0 (la masa verde) și Corona Brașov – Arena Târgu Mureș 32-20 (15-8). După patru etape scurse din acest campionat, ACS Transilvania Brașov ocupă poziția a cincea în clasament cu patru puncte și va juca în runda următoare în deplasare contra fetelor de la CSS Odorheiul Secuiesc. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: