29
Vin, Mar

Vasile Curițeanu (stânga) nu mai este antrenorul echipei feminine de handbal Corona Brașov Foto: asccorona.ro

Sport

Potrivit site-ului oficial al clubului, formația feminină de handbal Corona Brașov s-a despărțit de antrenorul principal.

Conform asccorona.ro, Vasile Curiţeanu a renunţat la postul de antrenor principal al echipei Corona Braşov, din cauza unor motive de sănătate. Tehnicianul s-a simţit rău, atât după partida cu CSM Slatina, pierdută pe teren propriu de Corona Braşov, cât şi după înfrângerea de la Cluj.

Este adevărat, Vasile Curiţeanu ne-a anunţat că nu mai poate continua. Ceea ce se întâmplă la echipa de senioare l-a afectat foarte tare şi, cum este de altfel şi normal, a ales să îşi protejeze sănătatea. Înţelegem situaţia, astfel că el va rămâne doar antrenor al Centrului de copii şi juniori şi va ajuta echipa de divizia A, acolo unde stresul nu este chiar atât de mare”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona, pentru site-ul clubului.

Echipa de senioare va fi antrenată în continuare de Dragoş Dobrescu, secundul formației. După 16 etape, Corona este pe locul 8 în Liga Națională, cu 21 de puncte.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: