28
Joi, Mar

Sport

Echipa de hochei pe gheaţă, Corona Wolves Braşov a pierdut primele două jocuri din deplasarea din Ungaria din Erste Liga. „Lupii” au fost învinși în primul joc de DVTK Jegesmedvek iar în cel de-al doilea au pierdut în fața celor de la Dunaujvarosi.

Corona Wolves Brașov a avut parte de o seară de coşmar la Miskolc. Elevii pregătiţi de Martin Lacroix şi Hunor Strenk au fost învinşi de DVTK Jegesmedvek cu scorul de 7-2 (4-0, 1-1, 2-1). Hocheiştii braşoveni au fost de nerecunoscut în prima repriză a disputei din Ungaria, iar DVTK a intrat la odihnă în avantaj de patru goluri. În repriza secundă, „lupii” au redus din handicap prin reuşita semnată de Braden Walls, care a finalizat o acţiune la care au mai participat Wilgosh şi Richard Filip. Maghiarii au refăcut diferenţa de patru goluri, astfel că înainte ultimei treimi, tablea arăta scorul de 5-1. În ultimele 20 de minute, DVTK a mai punctat de două ori, în timp ce M. Biro aînscris pentru Corona. S-a terminat 7-2 pentru formaţia din Ungaria, iar „lupii” sunt încă departe de forma arătată în sezonul trecut.

În cel de-al doilea meci disputat în Ungaria, hocheiștii brașoveni au fost învinși de Dunaújvárosi Acélbikák cu scorul de 4-3 (1-1, 1-0, 2-2). Maghiarii au deschis scorul, dar pe finalul primei reprize, Maksims Sirokovs a profitat de o superioritate numerică și a restabilit egalitatea la capătul unei faze la care au mai participat Gliga și Walls. În partea secundă Dunaújvárosi a trecut din nou în avantaj, astfel că înainte ultimelor 20 de minute de joc, trupa din Ungaria era în avantaj de un gol. În ultima treime, Dunaújvárosi s-a distanțat la 3-1, dar „lupii” au revenit pe final. Mai întâi Richard Filip a făcut 3-2 la capătul unei acțiuni la care au mai participat Sirokovs și Gliga, iar când mai erau 50 de secunde din meci, Walls a restabilit egalitatea din pasa lui Ede Mihaly. Din păcate, maghiarii au înscris cu 24 de secunde înainte de final și au câștigt toate punctele puse în joc.

În această seară, Corona Wolves Brașov va juca în Ungaria împotriva celor de la Ujpesti.  

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: