29
Vin, Mar

Sport

S-a strâns campionatul în Liga a 4-a Braşov. Derbiul dintre AS „SR” Braşov şi Precizia Săcele s-a încheiat nedecis, iar de acest rezultat au profitat cei de la Olimpic Zărnești, care s-au impus în disputa cu ACS Steagu Roșu și s-au apropiat la doar două puncte de cele două formații din fruntea clasamentului.

În derby-ul de pe Tineretului, echipa suporterilor stegari a deschis scorul în minutul 69 prin Bodean care a înscris după o pasă perfectă a lui Damian. Precizia Săcele a restabilit egalitatea în minutul 82, când Bleambu, servit excelent de Coman, a înscris din colţul careului de şase metri. Săcelenii puteau pleca de pe Tineretului cu toate cele trei puncte, dar Coman a nimerit bara în prelungirile partidei.

 În urma acestui rezultat, AS „SR” Braşov rămâne pe primul loc cu 39 de puncte, la egalitate cu Precizia Săcelea. Olimpic Zărneşti este pe locul trei cu 37 de puncte.

Iată rezultatele înregistrate în ultima etapă a turului de campionat: AS „SR“ Braşov - Precizia Săcele 1-1,Prietenii Rupea - Aripile Braşov 3-1,Avîntul Dumbrăviţa - Chimia Victoria 0-3, Steagu Roşu - Olimpic Zărneşti 0-2, Colţea - Inter Tărlungeni 1-0, Cetatea Homorod - Codlea 2-2, Olimpic Voila - Voinţa Hurez 3-0, Carpaţi Berivoi - Inter Cristian 3-8.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: