28
Joi, Mar

Sport

În penultima etapă a turului de campionat al Ligii a treia, AFC Hărman a fost singura echipă din județul Brașov care a reușit să câștige. Hărmănenii s-au impus pe terenul celor de la Metalosport Galați cu scorul de 5-0.

Pentru AFC Hărman au marcat Buga și Mitrică de câte două ori și Florin Stângă. Cealaltă formație brașoveană din seria I, Olimpic Cetate Râșnov, a pierdut pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți. Pentru echipa condusă de Dan Bona a marcat Vlad Boția, dar trupa din Rădăuți a întors scorul în repriza secundă prin dubla reușită de Ionel Stoian. În urma acestor rezultate, Hărmanul este pe poziția a opta cu 20 de puncte, iar Olimpic Cetate Râșnov ocupă locul nouă în clasament tot cu 20 de puncte.

În ultima etapă a rundei din seria I, Hărmanul va juca pe teren propriu cu SC Oțelul Galați, iar Râșnovul va primi vizita formației Sănătatea Dărăbani.

 

În seria a cincea, Viitorul Ghimbav a pierdut jocul de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir cu scorul de 1-6 și este în continuare lanterna roșie a seriei cu doar trei puncte. În ultima rundă a turului, ghimbășenii se vor deplasa la Reghin pentru meciul cu Avântul. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: