24
Mie, Apr

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a primit înapoi punctele pierdute în urma deciziei comisiei de competiții a FRH. Astfel trupa condusă de Costică Buceschi și Dragoș Dobrescu a urcat până pe poziția a cincea a clasamentului cu 18 puncte și este la doar trei lungimi distanță de ocupanta locului secund în Liga Florilor, HCM Râmnicu Vâlcea.

În şedinţa care a avut loc vineri la Craiova, Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal a avut pe ordinea de zi şi subiectul Corona Brașov, la care preşedintele clubului de sub Tâmpa, Liviu Dragomir a avut ocazia să îşi susţină punctul de vedere. După ce l-au ascultat pe Dragomir, membrii Adunării Generale au trecut la vot, iar Corona a avut câștig de cauză cu scorul de 14-1.

 

„Federaţia a luat o hotărâre firească ce se impunea într-o astfel de situaţie. Unul dintre argumentele principale pe care le-am prezentat a fost că înaintea fiecărui meci are loc o şedinţă tehnică, la care sunt prezenţi reprezentanţi din partea federaţiei, tocmai pentru a se asigura că totul este aşa cum trebuie să fie. În mod normal dacă observă o neregulă, aceştia trebuie să o semnaleze. Consider că în sport, fiecare meci trebuie câştigat în teren, nu la masa verde. Nu se putea să se dea victorie Coronei în teren, să se valideze un rezultat pozitiv pentru noi, iar ulterior punctele să fie luate. Normal, ne bucurăm că s-a făcut dreptate, nu era normal ce s-a întâmplat şi exista riscul să se creeze un precedent”, a declarat președintele Coronei, Liviu Dragomir. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: