19
Vin, Apr

Sport

După înfrângerea de la Roman, Corona se întoarce în fața propriilor suporteri. Astăzi de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, trupa condusă de Buceschi și Dobrescu întâlnește formația Măgura Cisnădie, una dintre surprizele campionatului.

„Este clar că va fi un meci foarte greu, Măgura este o echipă ambiţioasă, care a investit foarte mult în vară, au în lot câteva jucătoare cu experienţă, care au şi câştigat un campionat mondial, iar pe lângă acest lucru, au şi un parcurs bun în campionat. Cu toate acestea, noi trebuie să ţinem cont că jucăm acasă şi unul dintre obiectivele pe care trebuie să ni le îndeplinim este să nu mai pierdem puncte cu nimeni pe teren propriu, şi în deplasare ne trebuie mai multă concentrare şi viziune, mai ales în fazele în care ajungi faţă în faţă cu portarul, pentru că aici se face diferenţa între un joc acasă şi unul în deplasare”, a declarat tehnicianul brașovencelor, Costică Buceschi.

 

Echipa din Cisnădie este pe ultima treaptă a podiumului din Liga Florilor, cu 15 puncte acumulate după primele opt jocuri disputate în această ediție de campionat. Formația condusă de Alexandru Weber și din care fac parte două foste campioane mondiale cu naționala Braziliei, a câștigat ultimele trei dispute din Liga Națională și vine la Brașov cu un moral excelent. Buceschi și compania vor să facă uitată evoluția de la Roman și să câștige jocul cu Măgura Cisnădie pentru a se apropia de locurile fruntașe ale clasamentului. În acest moment trupa brașoveană ocupă locul opt cu 11 puncte.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: