19
Vin, Apr

Sport

Înfrângere surprinzătoare pentru singura echipă de futsal din Brașov. Colțea 1920 a pierdut jocul disputat pe propriul teren în compania formației Luceafărul Buzău cu scorul de 6-8 (1-2).

După șase victorii din tot atâtea meciuri, Colțea pornea ca mare favorită în jocul de pe propriul teren cu Luceafărul Buzău din runda a șaptea a Ligii a doua. Burciu și compania au început în forță meciul și au deschis scorul prin Gavrilă. A urmat o serie de ratări incredibile ale brașovenilor, Isac, Gavrilă și Călugăreanu nereușind să găsească drumul spre gol. De aceste inexactități au profitat buzoienii care au înscris de două ori și au intrat la cabine în avantaj de un gol, scor 2-1. Partea secundă a început prost pentru Colțea care a încasat rapid două goluri, iar Luceafărul conducea cu 4-1. Brașovenii s-au trezit din pumni și Isac a punctat de două ori iar Călugăreanu a egalat la patru. Isac a făcut 5-4 pentru Colțea, iar antrenorul/jucător Radu Burciu a dus scorul la 6-4 pentru formația de sub Tâmpa, atunci când mai erau 8 minute de jucat din meci. Totul mergea perfect pentru Colțea 1920 Brașov care se îndrepta către al șaptelea succes consecutiv. Din păcate pentru echipa brașoveană finalul de meci a fost unul de coșmar. Luceafărul a marcat de patru ori pe final și s-a impus cu scorul de 8-6.

 

Colțea 1920 Brașov ocupă în acest moment poziția secundă a clasamentului cu 18 puncte, la trei lungimi distanță de liderul Clujeana Cluj, formație care are șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon al ligii secunde. În etapa a opta, Burciu și compania vor evolua în deplasare la Remetea, penultima formație din clasament cu doar trei puncte strânse. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: