29
Vin, Mar

Foto: Dan - Aliosa Ulici

Sport

În etapa a patra din liga națională de handbal feminin, Corona Brașov va primi vizita formație HC Zalău. Corona Brașov a avut un start perfect de sezon. Fetele pregătite de Tîrcă și Berbece au acumulat maxim de puncte din primele trei jocuri și privesc cu încredere către meciul cu HC Zalău.

Și formația din nordul țării a avut un debut bun de campionat. Zălăuancele au acumulat șase puncte în primele trei runde. Trupa lui Tadici a pierdut doar meciul cu campioana en-tire, CSM București. Hotea și compania vor să continue să acumuleze puncte și nu concep alt rezultat decât victoria în meciul cu formația condusă de fostul selecționer Gheorghe Tadici.

„Faptul că am câștigat primele trei meciuri ne oferă un moral bun și sper că vom continua pe acest drum și vom lua cele trei puncte și duminică. Mă bucur că prin evoluțiile mele am reușit să îmi ajut echipa și vreau să îmi fac treaba la fel de bine și în continuare”, a declarat goalkeperul Denisa Dedu, cea care a fost îngerul păzitor al formației brașovene în acest debut de sezon.

„Am văzut câteva meciuri ale echipei din Zalău. Mai avem câteva antrenamente până la joc și sunt convins că ne vom prezenta foarte bine. Va fi un meci greu, dar am încredere în echipa noastră și sper să câștigăm. Am mai jucat inter și înainte, nu e o problemă pentru mine, chiar dacă am început handbalul ca extremă. Joc oriunde mă folosește antrenorul pentru a ajuta echipa”, a spus și Marilena Neagu.

„Echipa din Zalău este una cu jucătoare tinere și cu un antrenor important, care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Știm că va fi unu meci greu dar trebuie să obținem cele trei puncte mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Dacă ne facem jocul nostru obișnuit nu ar trebui să avem probleme, dar trebuie să fim atenți pentru că am văzut cu toții că în acest sezon surprize pot apărea oricând”, a spus și antrenorul secund al fetelor de la Corona, Dumitru Berbece. 

Partida dintre Corona Brașov și HC Zalău se va desfășura duminică de la ora 16.00 la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași. La acest meci ar putea debuta pentru Corona, interul Mihaela Tivadar, transferată astăzi de echipa de sub Tâmpa.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: