29
Vin, Mar

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Corona a câştigat meciul de la Vâlcea şi rămâne neînvinsă în acest sezon. Fetele pregătite de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece s-au impus cu scorul de 29-25 (15-14). Brașovencele au avut ceva probleme doar în prima repriză, în care s-au făcut însă remarcate Denisa Dedu, Andreea Pricopi şi foarte tânăra Sorina Târcă.

În partea a doua meciului, jocul colectiv a fost principala armă a Coronei, care ajutată din poartă de Denisa Dedu, în zi excelentă, a reuşit să îşi treacă în cont o victorie importantă. Pentru Corona au marcat: Pricopi 6 goluri, Hotea și Chiper câte 5, Sorina Tîrcă și Neagu câte 4, Dincă și Briscan câte două și Ciuciulete un gol.

„Am început un pic mai greoi, dar ulterior fetele şi-au intrat în joc, am reuşit să respectăm tactica pe care am pregătit-o pentru acest meci şi pe fondul unor contraatacuri tăioase datorate unei apărări bune, am reuşit să ne desprindem şi echilibrul s-a rupt. Îmi felicit propria echipă pentru modul cum s-a angajat în joc, dar felicit şi Vâlcea pentru replica dată astăzi. Mă bucur că am jucat colectiv, chiar îmi doresc să avem un joc de echipă în care fiecare jucătoare să îşi aducă contribuţia, pentru că eu consider că avem jucătoare de valoare, care cu multă încredere în ele pot să facă jocuri cu un randament foarte bun. Acum important este să ne refacem foarte repede, pentru că duminică jucăm acasă, cu HC Zalău, şi trebuie să ne apărăm propriul teren", a declarat la finalul jocului de la Vâlcea.
Partida dintre Corona Brașov şi HC Zalău se va juca duminică, în sala sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi", de la ora 16.00. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: