28
Joi, Mar

Sport

Secția de handbal a Clubului Sportiv Tranislvania a început în forță noul sezon competițional. Junioarele II au început campionatul cu un derby. Transilvania a jucat împotriva fetelor de la Corona, iar Ioana Bălăceanu și compania au făcut un meci mare și s-au impus la final cu scorul de 26-21.

Fetele antrenate de Vasile Curițeanu au jucat aproape perfect și au început campionatul cu o victorie extrem de importantă. Pentru Transilvania au marcat Georgiana Olaru și Andrea Buțura câte 7 goluri fiecare, Ioana Bălăceanu 6, Bianca Lupașcu 4, Andreea Bujor și Sorina Vieru câte o reușită fiecare. De partea cealaltă pentru formația condusă de Eugen Ciulei au punctat Szidonia Ordog 4 goluri, Nora Roșu, Cristina Iordachi, Miruna Pica și Anda Șeitan câte 3 reușite fiecare, Alexandra Păcurariu și Maria Drăgănoiu câte 2 și Brigita Bitaj un gol.      

Pentru echipa la care Vasile Curițeanu este antrenor principal, iar Lena Brebeanu este director tehnic, urmează jocul din deplasare de la Odorheiul Secuiesc.

Echipa de junioare I, condusă de Vasile Curițeanu, a terminat la egalitate scor 28-28, jocul din deplasare cu CAS Făgăraș din prima etapă a campionatului. Este un rezultat bun pentru formația brașoveană având în vedere că trupa făgărășană s-a întărit cu mai multe jucătoare împrumutate de la Corona. În runda a doua a competiției, fetele de la CS Transilvania Brașov vor evolua tot în deplasare contra celor de la CSM Ploiești.

 

Junioarele III merg ceas. Micuțele handbaliste pregătite de Cristina Romila și Lena Brebeanu au câștigat în prima etapă, pe teren propriu, în fața formației din Odorheiul Secuiesc, scor 36-22. În runda a doua a campionatului, handbalistele de la CS Transilvania Brașov s-au deplasat la Sfântu Gheorghe. Brașovencele și-au surclasat adversarele și au închis tabela la scorul de 32-14. În etapa următoare, elevele antrenoarelor Cristina Romila și Lena Brebeanu vor primi vizita formației din Făgăraș. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: