19
Vin, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a pierdut, după prelungiri, jocul disputat în deplasare împotriva formației Vienna Capitals II cu scorul de 4-3 (1-2, 2-1, 0-0, 1-0). Pentru „lupi” urmează alte două jocuri de foc. Trupa lui Lacroix va evolua la Budapesta contra celor de la Ferncvaros (duminică, de la ora 20.00) și împotriva celor de la MAC (luni, de la ora 22.00).

„Lupii” au început foarte bine meciul de la Vienna. După doar 7 minute scurse din prima repriză, canadianul Braden Walls a deschis scorul după o pasă excelentă primită de la Logan Macmillan. Austriecii au răspuns imediat și în minutul 9 au profitat de o superioritate numerică reușind să restabilească egalitatea prin Julian Grosslercher. Cu patru minute înainte de finalul reprizei, Corona Wolves Brașov a trecut din nou în avantaj. În superioritate numerică, hocheiștii brașoveni au marcat pentru 2-1. Braden Walls a finalizat o acțiune la care au mai participat Roberto Gliga și Maksims Sirokovs.

În partea a doua, gazdele au revenit și în decurs de trei minute a punctat de două ori prin Julian Grosslercher și Sebastian Habernig. Gliga și compania nu au acuzat șocul și au restabilit egalitatea prin Gergő Bíró, care a fructificat o pasă a căpitanului Arpad Mihaly.

Echilibrul s-a păstrat și în ultima repriză. Cele două echipe și-au creeat oportunități dar nu au reușit să găsească drumul spre gol, astfel că s-a intrat în prelungiri. După doar 33 de secunde scurse din repriza suplimentară, Vienna Capitals a reușit să puncteze prin Richard Schlögl și a câștigat partida cu scorul de 4-3 (1-2, 2-1, 0-0, 1-0).

Iată rezultatele înregistrate aseară în Erste Liga: Vienna Capitals II – Corona Wolves Brașov 4-3 (1-2, 2-1, 0-0, 1-0), MAC Budapesta – Ferencvaros Budapesta 6-1 (1-1, 3-0, 2-0), Fehervari Titanok – Ujpesti 5-2 (2-0, 1-2, 2-0) și DVTK Jegesmedvék – Sport Club Miercurea Ciuc 4-1 (3-0, 1-0, 0-1).

Pentru formația pregătită de Martin Lacroix și Hunor Strenk urmează două meciuri foarte grele la Budapesta. Duminică seara de la ora 20.00, Gliga și compania vor da piept cu Ferencvaros, formație pregătită de fostul tehnician al Coronei, suedezul Greg Lindqvist. Deplasarea hocheiștilor brașoveni se va încheia luni seara, când de la ora 22.00 vor da piept cu MAC Budapesta.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: