28
Joi, Mar

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Corona Brașov va juca în turul al doilea al cupei EHF împotriva formației germane BBM Bietigheim. Nemțoaicele au trecut fără probleme de trupa din Serbia, Naisa Nis cu scorul general de 71-34.

„Era previzibil că vom juca împotriva lor, fiind o diferenţă clară de valoare între ele şi Naisa Nis. Ne aşteaptă două jocuri extrem de grele, am văzut că au o echipă foarte solidă, cu jucătoare de mare calitate, care pot pune probleme. Au în componenţă trei olandeze, este acolo și Da Silva, care a evoluat anul trecut la CSM Bucureşti, Muller, interul drept, care are o valoare incontestabilă şi alte câteva jucătoare bune. Eu spun că ne va fi foarte greu, dar ne vom pregăti de aşa natură încât să sperăm la nişte rezultate bune. Fără doar şi poate vom da totul pentru a spera la o calificare în turul următor. La acest nivel nu mai poţi spune că suntem avantajate de faptul că jucăm returul acasă. În handbalul din ziua de azi nu prea mai sunt învinşi şi învingători dinainte, pentru că apar o mulţime de surprize”, a declarat Mariana Tîrcă.  
Manșa tur a dublei dintre BBM Bietigheim și Corona Brașov va avea loc în Germania pe 15 sau 16 octombrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu la Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: