25
Joi, Apr

Sport

Etapa intermediară din liga a doua le scoate stegarilor în cale una dintre codașele campionatului, CS Balotești. FC Brașov a pierdut două puncte mari în etapa trecută pe terenul celor de la ASU Poli Timișoara, însă formația de sub Tâmpa a rămas neînvinsă în acest sezon de liga a doua.

Galben-negrii vor juca miercuri pe teren propriu contra formației din Balotești. Oaspeții sunt pe poziția a 16-a a clasamentului cu doar șase puncte strânse în primele 7 runde ale campionatului. Stegarii vor toate punctele din confruntarea de miercuri de pe Tineretului și pentru asta, tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar, va folosi o echipă ofensivă.

„Trebuie să câștigăm acest meci. Vom ataca de la început, vom pune presiune pe adversar și sper să rezolvăm repede jocul. Voi schimba sistemul și voi juca cu două vârfuri de atac din primul minut. Este foarte important să câștigăm toate punctele. În runda trecută am pierdut două puncte pe o greșeală mare a lui Cordoș. Probabil că el nu va fi titlular în meciul de mâine”, a declarat tehnicianul galben-negrilor Cornel Țălnar.

Antrenorul brașovenilor se confruntă în continuare cu probleme de lot. Răsdan și Vagner sunt nerefăcuți și nu vor face parte din lotul pentru meciul cu CS Balotești, în schimb Vlad Munteanu este apt dejoc. În această săptămână, oficialii galben-negrilor îi vor legitima și pe fundașii Leca și Băjan.  Jocul dintre FC Brașov și CS Balotești se va disputa miercuri de la ora 17.00 pe stadionul Tineretului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: