25
Lun, Iun

Sport
Instrumente
Caractere

Sâmbătă de vor disputa meciurile etapei a doua din liga a treia. După startul bun de sezon, Hărmanul și Râșnovul își doresc să câștige alte puncte importante în clasament. Viitorul Ghimbav va avea parte de o deplasare infernală la Cluj, unde va juca împotriva celor de la CFR II.

Olimpic Cetate Rîșnov a câștigat în prima rundă, în deplasare, în fața celor de la CSM Pașcani cu scorul de 4-1. Elevii lui Dan Bona vor evolua în runda a doua pe propriul teren împotriva formației Avântul Valea Mărului, echipă care în prima rundă a produs surpriza și a remizat cu FK Miercurea Ciuc, una din formațiile care în sezonul trecut s-a bătut pentru promovare. Partida dintre Olimpic Cetate Rîșnov și Avântul Valea Mărului, din seria I a ligii a treia, se va disputa sâmbătă de la ora 17.00. Dan Bona nu se va putea baza la acest meci pe mijlocașul central Bogdan Minciună, care este în continuare accidentat.

AFC Hărman, ocupanta poziției secunde în clasamentul seriei I, a câștigat în prima rundă cu 5-1 în deplasare la Odorheiul Secuiesc. În etapa a doua, băieții pregătiți de Florin Stângă vor evolua în compania formației CSM Focșani, sâmbătă de la ora 17.00. Stângă are mari probleme de lot înainte jocului cu formația care în prima rundă a campionatului a remizat alb pe propriul teren cu Aerostar Bacău. Veteranii Forika, Buga și Poverlovici sunt incerți pentru acest joc.   

Viitorul Ghimbav, echipă repartizată de FRF în Seria a 5-a, va juca în această seară, în deplasare, cu CFR Cluj II.