Sport
Instrumente
Caractere

Echipele de juniori U17 și U19 ale Academiei Celta Brașov merg ceas în etapa preliminară a campionatelor naționale sub 17 ani și sub 19 ani. Astăzi cele două formații vor evolua la Târgoviște cu echipa Clubului Sportiv Școlar din localitate.

Echipa de U19 a Academiei Celta Brașov, condusă de Manu Gomez, a început etapa preliminară cu două victorii 5-1 în deplasare cu CSM Ploiești și 2-1 pe propriul teren cu FCM Târgoviște. Astăzi, Găvârliță și compania vor juca în deplasare împotriva formației CSS Târgoviște, echipă care în primele două runde a obținut două rezultate de egalitate, 2-2 cu FCM Târgoviște și 3-3 la Brașov cu Brașovia.

 

Echipa de U17 a Academiei Celta Brașov, antrenată de Florin Bularda, a înregistrat două victorii în primele două runde ale  etapei preliminare, una la finalul căreia echipa câștigătoare va avea dreptul de a evolua în liga elitelor. Brașovenii au trecut cu scorul de 4-1 în deplasare de CSM Ploiești și au învins pe propriul teren formația FCM Târgoviște cu scorul de 3-0. Astăzi, Celta Brașov întâlnește formația CSS Târgoviște, care are maxim de puncte după primele două etape. Ei s-au impus la scor în ambele jocuri disputate 7-2 cu FCM Târgoviște și 6-1 cu Brașovia.   

Participarea echipelor de juniori U17 și U19 ale Academiei Celta Brașov este finanțată prin programul „Dezvoltarea Sportului de Performanță”, derulat de Consiliul Județean Brașov.