28
Joi, Mar

Foto: Zoltán Tamási

Sport

„Lupii” debutează în fața propriilor fani în ediția 2016-2017 a Ligii Mol. Marți de la ora 18.30, Corona Wolves Brașov întâlnește la Patinoarul Olimpic din parcul Tractorul formația Sapa Fehervar, în etapa a patra a competiției.

„Jucăm împotriva celor de la Sapa Fehervar și pot spune că este primul meci oficial în fața propriilor suporteri. Toată lumea este nerăbdătoare. Eu, jucătorii și cei din staff ne dorim să evoluăm în fața unui patinoar plin și cred că publicul va umple arena la acest joc. Nu cunosc prea multe despre adversar. Aceste prime săptămâni vor fi unele în care voi încerca să descopăr adversarii și să cunosc jucătorii din Liga Mol. Îmi doresc să începem cu o victorie și vreau să facem spectacol pentru fani”, a declarat tehnicianul „lupilor”, canadianul Martin Lacroix.

„Practic începem sezonul acasă cu meciul împotriva echipei Fehervar. Cred că va fi un meci interesant mai ales după evoluțiile echipei din Ungaria contra Ciucului și Galațiului. Avem așteptări mari de la meciurile de acasă, unde vom încerca să jucăm de fiecare data cât mai bine și să facem spectacol pentru fanii brașoveni. Maghiarii vin după meciuri foarte bune făcute în acest sezon al Ligii Mol, au jucători masivi care pot pune probleme oricărei echipe. Îi așteptăm pe fani în număr mare începând cu ora 18.00, deoarece meciul va fi precedat de prezentarea jucătorilor. Va fi un spectacol cu lumini și muzică”, a spus și președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: