28
Joi, Mar

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov organizează în zilele de 21 și 22 august Memorialul „Dumitru Popescu Colibași”. La competiția ce se va desfășura la Sala Sporturilor din Brașov vor participa patru echipe: Corona, CSM Bistrița, HCM Slobozia și Minaur Baia Mare.

Primul meci al competiției va avea loc luni, de la ora 10.00, între CSM Bistrița și  Minaur Baia Mare. De la ora 17.30, Hotea și compania vor evolua pentru prima dată în fața propriilor suporteri contra formației CSM Bistrița. Ultimul meci al primei zile va opune de la ora 19.30 formațiile HCM Slobozia și Minaur Baia Mare. A doua zi a competiției va debuta cu partida dintre Corona Brașov și Minaur Baia Mare, de la ora 10.00. De la 12.00 se va disputa duelul dintre HCM Slobozia și CSM Bistrița, iar ultimul meci al competiției se va desfășura de la ora 18.00 și va opune formațiile Corona Brașov și HCM Slobozia.

„Continuăm pregătirea cu echipa de handbal fete. Urmează turneul amical de la Brașov și sunt sigur că fetele sunt pregătite și nerăbdătoare să joace în fața propriilor suporteri. S-au întors și junioarele care au fost plecate la Campionatul European de Handbal și acum antrenorii au la dispoziție echipa completă. Vom avea trei meciuri importante la turneul de la Brașov, unde, în fața propriilor suporteri echipa trebuie să demonstreze că formează deja un grup puternic. După turneul de la Brașov, echipa va continua pregătirea, va merge pentru alte câteva jocuri de verificare la Cisnădie și sunt convins că vom fi în formă la debutul sezonului. Pe șase septembrie vom juca împotriva echipei din Vâlcea și ne dorim să pornim cu dreptul. Antrenorii și cei din conducerea secției de handbal poartă mereu discuții cu jucătoare. Își doresc o echipă foarte puternică însă până acum nu s-a concretizat nimic”, a declarat președintele Coronei, Liviu Dragomir.

„Am emoții pentru că este un nou început, un nou colectiv, dar sper să facem o figură frumoasă în acest sezon. Trebuie să ne omogenizăm câte mai repede, să arătăm că suntem o echipă puternică și să demonstrăm că putem fi acolo sus. Îmi place foarte mult Brașovul și am ales să vin aici pentru că mereu această echipă a fost între cele mai bune din liga națională”, a declarat și jucătoarea Coronei, Bianca Tiron.

 „Am avut doar o săptămână de vacanță, m-am odihnit și sunt pregătită de un nou sezon. Nu mi-am propus să câștig titlul de golgheteră a Campionatului European. Mi-am dorit să îmi ajut echipa și să ajungem cât mai sus cu naționala la turneul final. Acum m-am întors la echipă și sunt pregătită să dau totul pentru Corona. Pe unele dintre fete le știam, cu altele m-am întâlnit acum și sunt convinsă că vom face o figură frumoasă pentru că avem o echipă foarte valoroasă. Aștept cu nerăbdare meciurile de la turneul de la Brașov și vreau să demonstrăm că formăm o echipă valoroasă”, a declarat jucătoarea Coronei, Sorina Târcă.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: