28
Joi, Mar

Sursa Foto: Facebook/CS Coltea 1920 Brasov

Sport

Celta Brașov a debutat cu o victorie în noul sezon de futsal. La Sala Sporturilor din Brașov, în fața a aproximativ 150 de spectatori, Celta Brașov a învins cu scorul de 7-4 (2-2) formația Pro Tineret Sighișoara. Vedetele echipei de sub Tâmpa, Paul Isac și Radu Burciu au tras practic echipa după ei și au adus primele puncte pentru Celta.

Prima repriză a fost echilibrată. Letca a deschis scorul pentru Celta, dar oaspeții au revenit pe tabelă, au egalat și au trecut în avantaj de un gol. Până la pauză brașovenii au reușit să restabilească egalitatea prin reușita lui Radu Burciu. În partea secundă, fotbaliștii de la Sighișoara au înscris de două ori și au dus scorul la 4-2. Finalul de joc a aparținut însă brașovenilor care au punctat de cinci ori și au câștigat clar partida cu scorul de 7-4. Paul Isac a reușit o triplă, Horațiu Gavrilă și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Radu Burciu a închis tabela cu a doua sa reușită în meciul de vineri seara.

„Sunt mulțumit că am început campionatul cu o victorie și am acumulat puncte. A fost un meci foarte greu, băieții veniți în această vară la echipă au avut ceva emoții, dar era normal să fie așa. Vom continua să ne pregătim bine și ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat antrenorul - jucător al celor de la Celta Brașov, Paul Isac.

Joi, echipa brașoveană va avea parte de un amical de gală contra naționalei de futsal a României. Partida va avea loc la Cheile Grădiștei cu începere de la ora 18.00.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: