24
Mie, Apr

Sport

Corona Wolves Braşov va evolua la Napoleon Cup. „Lupii” au renunţat la turneul din Slovacia de la Zvolen şi se vor deplasa în Franţa pentru două jocuri tari cu Amiens şi cu Rouen.

Pe gheața arenei Coliseum din Amiens, cu o capacitate de 3.400 de locuri, „lupii” lui Lacroix se vor duela cu „dragonii” din Rouen și cu „diavolii” din Amiens. Competiția se va desfășura între 25 și 27 august.

„Este un turneu de tradiție în Franța. Va fi o competiție extrem de puternică la care vom juca două meciuri foarte bune. Îi cunosc foarte bine pe cei din Amiens, sunt o echipă bună din Franța. The Dragons din Rouen sunt poate cea mai important echip din campionatul Franței din ultimii 25 de ani. Ne așteaptă două jocuri foarte tari din care vom avea foarte multe de învățat. Vom merge acolo cu 2 portari, 7 fundași și 13 sau 14 atacanți. Fiecare va avea șansa de a juca în aceste meciuri de pregătire la care rezultatele nu sunt importante”, a declarat tehnicianul formației brașovene, Martin Lacroix.

„Am primit această invitație din parte celor de la Amiens și am hotărât împreună cu antrenorii să mergem în Franța în detrimental turneului din Slovacia. Mă bucură foarte mult faptul că echipe importante din Europa ne invită la astfel de jocuri amicale. Este important că avem șansa să jucăm împotriva unor adversary de acest gen și cred că băieții au numai de câștigat de pe urma acestor jocuri ”, a declarat și președintele celor de la Corona Brașov, Emilan Cernica.

Până la plecarea spre Franța, hocheiștii brașoveni vor susține săptămâna viitoare două jocuri de verificare cu cei de la Progym Gheorghieni. Primul joc va avea loc joi la Gheorgheieni, cel de-al doilea urmând să se dispute vineri la Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: