29
Vin, Mar

Sport

Handbalistele de la Corona au început seria de jocuri de verificare. În primul meci, disputat în Ungaria, Hotea și compania au fost învinse de Debrecen. În această dimineață, cele două formații vor juca un meci școală, care va fi întrerupt ori de câte ori unul dintre antrenori va avea ceva de corectat la echipa sa.

Corona a pierdut primul meci amical jucat în această vară. Fetele pregătite de Costică Buceschi și Dragoș Dobrescujucat au fost învinse de formația maghiară DVSC Debrecen cu scorul de 31-29 (16-13). La finalul partidei, tehnicianul Coronei, Costică Buceschi s-a declarat mulțumit de modul în care au evoluat brașovencele.

„A fost un meci util, am încercat mai multe formule de joc în faţa unui adversar pe care fetele nu-l cunoșteau. Sunt mulțumit de felul în care fetele au răspuns la ceea ce le-am cerut. Toate jucatoarele sunt sănătoase iar acest lucru este foarte important. Mâine vom face un joc școala mult mai complex, în care atât noi cât și cei de la Debrecen vom opri unele faze ale meciului pentru a corecta tot ceea ce se greșește", a spus Buceschi.

În meciul cu Debrecen pentru Corona au marcat: Buceschi și Tiron câte 5 goluri, Popa 4, Chiricuță și Tătar câte 3, Tomescu, Ciuciulete și Chiper câte 2, Cozma şi Neagu câte o reușită fiecare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: