29
Vin, Mar

Sport

După aproape o lună de antrenamente pe uscat, în care lupii au tras din greu în sala de forță sau la alergări interminabile, hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au intrat în această dimineață pe gheață. „Lupii” se vor antrena la Brașov până la mijlocul lunii august când vor pleca la turneul de verificare de la Zvolen din Slovacia. Brașovenii vor juca primul meci din Erste Liga, pe teren propriu, pe 8 septembrie, în compania maghiarilor de la Miskolc.

Hocheiștii de la Corona s-au pregătit din greu pe uscat, dar calvarul a luat sfârșit și au intrat pe gheață. Sub privirile antrenorului Martin Lacroix, „lupii” au făcut primul antrenament specific, pe gheață, unul de la care au lipsit stranierii Braden Walls și Evan Stoflet, ei urmând să ajungă la Brașov în zilele următoare.

„Mă bucur că am revenit la Brașov și suntem gata pentru a începe pregătirile pentru noul sezon. Este greu să vorbim acum despre ceea ce va fi în noul sezon. Trebuie să îi cunosc pe cei care au venit, mai așteptăm și alți jucători la echipă și apoi vom putea spune ce fel de echipă vom fi. Cu siguranță avem o echipă valoroasă și sunt convins că vom fi puternici. Avem foarte mulți jucători, astfel că putem juca în patru linii toate partidele. Va fi un sezon cu foarte multe meciuri și va fi nevoie ca toată lumea să fie pregătită să intre pe teren și să dea totul. Vreau să facem spectacol pentru fani și vreau să ne păstrăm titlul de campioni”, a spus Martin Lacroix

„Lupii” se vor antrena la Brașov până la mijlocul lunii august când vor pleca la turneul de verificare de la Zvolen din Slovacia. Corona va juca la competiția slovacă împotriva formațiilor HC Detva, GKS Katowice și Zvolen.

„Mergem în Slovacia la un turneu foarte puternic. Vom juca împotriva unor echipe foarte bune și vreau să creștem de la zi la zi. Nu ne interesează rezultatele, dar aceste teste ne vor arăta unde suntem, unde mai avem de lucrat și care este valoarea noastră în comparație cu echipele pe care le vom întâlni. Meciul cu Zvolen va fi unul mare pentru noi ”, a declarat tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix

Corona și-a aflat adversara din prima rundă a Erste Liga. Competiția care strânge la start 9 echipe, va începe pe 8 septembrie pentru „lupi”. Elevii lui Lacroix vor juca pe propriul teren în compania formației DVTK Jegesmedvek, iar o săptămână mai târziu vor juca tot acasă cu Fehervari Titanok. Primul meci din deplasare pentru Corona Wolves Brașov va fi confruntarea cu Vienna Capitals II, care va avea loc pe 22 septembrie. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: