25
Joi, Apr

Sport

„Lupii” își întăresc defensiva. Fundașul american Evan Stoflet a semnat un contract pe un sezon cu Corona Wolves Brașov.

Evan Stoflet are 33 de ani, are 1.86 înălțime și 84 de kilograme. El a evoluat în cariera sa în campionatul universitar din SUA, la universitatea din Vermont. A evoluat pentru un sezon în Continental Hockey League la Corpus Christi Rayz după care s-a transferat la Utah Grizzlies în East Coast Hockey League, unde a mai jucat și pentru Bakersfield Condors și Elmira Jackals. În sezonul 2013-2014 a evoluat în Europa pentru Esbjerg Energy din Danemarca, după care a luat drumul Asiei și a evoluat pentru China Dragon. În sezonul trecut, Evan Stoflet a jucat în East Coast la Utah Grizzlies. Stoflet a prins 45 de meciuri, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă. În sezonul 2010-2011 Evan a fost votat și a jucat în All Star Game-ul campionatului de pe coasta de est a USA.

„Am reușit să aducem și un fundaș cu foarte multă experiență, masiv, care patinează foarte bine. Este un hocheist cu foarte multă experiență. Am ales să ne orientăm spre jucători cu experiență pentru că noi credem că acest sezon de Erste Liga va fi mult mai puternic decât cel de anul trecut de Liga Mol. Deocamdată s-a schimbat doar denumirea dar sunt convins că vom avea mult de lucru în acest sezon. Stoflet vine de la Utah Grizzlies și nu cred că va avea mari probleme de adaptare.  Sper să se integreze rapid în angrenajul gândit de Martin Lacroix și sunt convins că va da un randament foarte bun”, a declarat președintele echipei Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.  

 

Oficialii Coronei Wolves Brașov negociază în continuare cu jucători străini care să completeze echipe pentru sezonul 2017-2018. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: