19
Vin, Apr

Sport

Olimpia CSU Brașov își va începe aventura în noul sezon al Cupei României împotriva formației CSU Poli Iași. Partida tur va avea loc la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” pe 26 sau 27 septembrie, urmând ca returul să se desfășoare pe 30 septembrie la Iași.

Mai marii Federației Române de Baschet au hotărât ca și anul acesta trofeul acordat pentru Cupa României să se decerneze după un turneu Final 8. Trupa brașoveană condusă de Calancea, Marinkovic și Crasnic este finalista ultimelor două ediții din Cupa României și va începe drumul spre o nouă finală cu două meciuri împotriva fetelor de la CSU Poli Iași.

În primul tur al competiției mai sunt programate jocurile CSU Alba Iulia – Phoenix Galați, ICIM Arad – SCM Timișoara, Sirius Târgu Mureș - BC Alexandria și Satu Mare- „U” Cluj-Napoca.

Două echipe sunt deja calificate în Final 8. Campioana României Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și deținătoarea trofeului în Cupa României, CSM Târgoviște vor evolua direct în turneul de opt. La turneul final al Cupei României se vor mai califica câștigătoarele celor cinci meciui din prmul tur dar și una dintre echipele învinse.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: