28
Joi, Mar

Sursa Foto: onlinesport.ro

Sport

Astra Giurgiu debutează în această seară în turul al doilea preliminar al Europa League. Trupa condusă de Edi Iordănescu va juca împotriva formației FK Zira din Azerbaijan.

Noul antrenor giurgiuvenilor, Edi Iordănescu, a declarat că speră ca formația pe care o pregătește să facă o dublă manșă în Europa League din care să iasă învingătoare. „În jocul cu echipa azeră Zira, reprezentăm nu doar clubul Astra, ci și fotbalul românesc, și sperăm să reușim să facem o dublă manșă din care să putem să ieșim învingători... Mi-ar plăcea să spun că suntem favoriți, dar nu pot să spun acest lucru și la fel de tare aș vrea să pot să promit că ne vom califica, dar cu siguranță nu pot să fac acest lucru. Este ceva ce pot să promit: că vom fi concentrați, determinați, vom încerca să jucăm un fotbal pozitiv, să dăm toată energia pentru un joc bun și să ne păstrăm șansele deschise pentru calificare , în ciuda momentului și a situației în care ne aflăm”, a declarat Edward Iordănescu.

Partida dintre Astra și Zira FK va avea loc joi, de la ora 20,30, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League. Manșa secundă se va juca pe 20 iulie, la Baku.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: