25
Joi, Apr

Sport

A doua echipă ce reprezintă județul Brașov în liga a treia de fotbal, CS Olimpic Cetate Râșnov, s-a reunit miercuri seară și a început antrenamentele pentru noul sezon competițional.

Trupa condusă de Dan Bona s-a întărit serios în această vară. Râșnovenii au reușit să obțină semnăturile jucătorilor Octavian Potcoavă, Radu Leonte, Vlad Boția, Diego Alupoaie și Emanuel Popa, fotbaliști care în sezonul trecut au fost aproape de promovare cu AFC Hărman. Olimpic Cetate Râșnov s-a înțeles și cu mijlocașul Bogdan Minciună, cel care anul trecut a evoluat în liga a doua pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, formație alături de care a reușit promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Am început pregătirile. Avem un lot bun de jucători, suntem acoperiți pe fiecare post și ne dorim să realizăm mult mai mult decât am reușit anul trecut. Deocamdată cei din conducere nu ne-au stabilit un obiectiv. Au venit 7 jucători noi la echipă și trebuie să omogenizăm cât mai repede acest angrenaj. Timpul este scurt, dar am la dispoziție jucători de valoare, băieți cu un caracter extraordinar și sunt convins că vo face o echipă frumoasă la Râșnov”, a declarat tehnicianul celor de la Olimpic Cetate Râșnov, Daniel Bona.

La reunirea lotului formației Olimpic Cetate Râșnov au fost prezenți 18 jucători. Au lipsit motivat goalkeeper-ul Stamatin și jucătorii Simon, Leonte și Bogdan Minciună. Râșnovenii vor intra în cantonament pe 31 iulie. Elevii lui Bona au programate și o serie de jocuri de verificare. Prima partidă se va disputa pe 22 iulie contra celor de ASU Poli Timișoara, apoi râșnovenii vor mai juca împotriva formațiilor Precizia Săcele (26 iulie), Unirea Slobozia (29 iulie), AFK Miercurea Ciuc (5 august) și FC Voluntari II (10 august).

Iată lotul de jucători pe care tehnicienii Dan Bona și Vasile Tatarciuc se vor baza în sezonul următor al Ligii a treia:

Portari – Potcoavă (junior) și  Stamatin; fundași – Bogyor, Potecu, Sorin Marin, Neculaescu (junior), Dobre și Portic; mijlocași – Leonte, Minciună, Alupoaie (junior), Boția, Afrasinei, Robu (junior), M. Popescu, Kalanyos, Manole (junior venit în această vară de la FC Brașov), Blaj și Simon; atacanți – Emanuel Popa, Mariean Nicolae și Vasiloi

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: