29
Vin, Mar

Foto: Dan - Aliosa Ulici

Sport

Olimpia CSU Brașov a câștigat turneul amical pe care l-a organizat la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași. După ce au învins CSBT Alexandria în primul meci al competiției cu scorul de 71-57 (23-16, 18-16, 13-18, 17-7), „olimpicele” au trecut fără probleme și de formația CSM Târgoviște cu scorul de 63-53 (16-14, 14-6, 16-20, 17-13).

Cu două victorii din tot atâtea posibile, fetele pregătite de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au câștigat turneul amical. Pentru Olimpia CSU Brașov au înscris Higgins 16 puncte (9 recuperări), Pesovic 11(7 pase decisive și 8 intercepții), Houser (5 pase decisive) și Webb câte 8, Ruxandra Chiș 7, Maria Ferariu 5, Alina Crăciun, Ioana Ghizilă, Dora Ardelean și Iulia Brezoi câte 2 puncte fiecare.

 „Îmi place foarte mult această echipă și mă simt minunat la Brașov. Am câștigat acest turneu amical și acest lucru ne dă încredere pentru ceea ce va urma. Mai avem două săptămâni la dispoziție până vor începe jocurile oficiale și sunt convinsă că vom arăta mult mai bine la începutul campionatului”, a spus pivotul formației de sub Tâmpa, Christina Higgins.

„Nu am urmărit rezultatele în aceste meciuri. Încercăm să reglăm din mers relațiile de joc și sunt fericit că după noul program de defășurare al campionatului mai avem două săptămâni de pregătire. Sunt încă multe de pus la punct, dar sunt convins că vom arăta mult mai bine la începutul sezonului. Este important că am reușit să câștigăm, pentru moralul fetelor. Am încercat să le ofer tuturor componentelor lotului minute de joc. Sunt mulțumit în mare de evoluția noastră dar sunt convins că această echipă poate mult mai mult”, a declarat tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea.

Olimpia CSU Brașov a fost urmată în clasamentul competiției de CSBT Alexandria și CSM Târgoviște. Până la startul în noul sezon, oficialii formației de sub Tâmpa caută să mai joace câteva partide de verificare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: