18
Joi, Apr

Sport

 „Lupii” încep sâmbătă sezonul 2016-2017. Trupa condusă de Martin Lacroix va juca trei meciuri în deplasare în Liga Mol. Primul joc al hocheiștilor brașoveni va avea loc sâmbătă seara, de la ora 18.30, în capitala Serbiei, cu debutanta HK Belgrad.

Apoi „lupii” vor juca luni cu Ferncvaros și marți cu Ujpest. Oficialii trupei de sub Tâmpa, staff-ul tehnic și jucătorii sunt nerăbdători să înceapă balul.

 „Ne-am tot pregătit, dar acum chiar începem sezonul. Vom începe în forță, cu 3 meciuri în 4 zile, primul fiind la Belgrad, sâmbătă seară, cu o echipă necunoscută pentru noi. Avem așteptări mari de la acest sezon, pentru că avem un lot foarte bun și un antrenor pe masura. Vom avea un sezon încărcat, întrucât se interpun și meciurile din campionatul intern. Din fericire, nu se va mai întâmpla că și până acum, suprapuneri ale meciurilor, însă, chiar și așa, pauzele de recuperare între jocuri sunt foarte scurte. Sunt convins că acest lucru nu va crea mari impedimente, pentru că în echipă noastră sunt jucători profesioniști, care s-au pregătit foarte bine în această vară și care vor fi în stare să joace în ritmul impus de cele 2 competiții. Obiectivul nostru principal rămâne atragerea publicului în patinoar. Pentru asta ne-am gândit să transformăm fiecare meci într-un adevărat spectacol. Fanii vor avea parte de hochei de calitate și de muzică rock”, a declarat președintele Corona Wolves Brașov, Emilan Cernica.

 „Sunt la momentul în care voi descoperi această competiție, a Ligii Mol, odată cu startul noului sezon. Nu cunosc încă echipele pe care le vom întâlni în următoarele 3 meciuri însă vreau să creștem de la meci la meci și de la săptămână la săptămână. Scopul nostru rămâne calificarea în playoff-ul Ligii Mol, de acolo înainte vom vedea ce rezultate obținem. Ne bazăm pe 4 linii valoroase și o a cincea în formare”, a spus și antrenorul Martin Lacroix.

 „Suntem nerăbdători să începem meciurile după 4 luni de pregătiri intense dar și recuperare psihică după ultimul sezon. Fiecare dintre noi descoperă acum, cu adevărat, nouă formulă a echipei pentru acest sezon. De asemenea, suntem nerăbdători să vedem și potențialul celorlalte echipe ale Ligii, despre care tot auzim diverse informații. Atmosfera din vestiar este foarte bună, avem un grup bun și un staff pe măsură”, a spus și căpitanul echipei, Arpad Mihaly.

După o vară destul de agitată pe piața transferurilor, oficialii de la Corona Wolves Brașov au reușit să facă o echipă care să se poată bate pentru trofee în acest sezon. Singurele probleme sunt cu cei trei jucători care așteaptă actele pentru a deveni cetățeni români. Cel mai probabil în cel mult două săptămâni, slovacul Polc și ucrainienii Zabludovsky și Yemilianenco vor primi cetățenia română și vor putea fi folosiți de tehnicianul Martin Lacroix.

„Vom începe acest sezon fără trei jucători importanți, Patrik Polc, Zabludovski și Yemelianenco, care momentan sunt în așteptarea cetățeniei române și pe care nu i-am înscris în lista stranierilor pentru Liga Mol. Sperăm că, în maxim 2 săptămâni, să între și ei în competiție ca și jucători autohtoni”, a spus președintele „lupilor” Emilan Cernica.

După jocul de la Belgrad, Corona Wolves Brașov va juca luni de la ora 19.00, la Budapesta, contra celor de la Ferencvaros, iar marți, de la aceeași oră, lupii vor da piept cu Ujpest.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: