23
Mar, Apr

Sursa Foto: Sky Sport

Sport

Germania s-a calificat în finala Cupei Confederațiilor și se va bate pentru trofeu cu reprezentativa statului Chile. Nemții lui Joachim Löw au trecut cu scorul de 4-1 (2-0) de Mexic.

Mijlocașul manschaft-ului, Leon Goretzka de la Schalke 04 a decis soarta partidei încă din prima repriză. El a reușit o dublă după ce a înscris  în minutele 6 și 8. În partea secundă, după o fază care a făcut șah mat apărarea mexicană, atacantul Timo Werner de RB Leipzig și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 58. Mexicul a reușit un gol de senzație prin Fabian, jucătorul celor de la Eintracht Frankfurt. El l-a învins pe Ter Stegen în minutul 90 cu o torpilă de la peste 35 de metri. Germania a replicat imediat și Younes a marcat pentru 4-1 din pasa lui Emre Can.

Germania va da piept cu naționala statului Chile în finala Cupei Confederațiilor. Chile s-a claificat în finală după ce a trecut de Portugalia, după executarea loviturilor de departajare cu scorul de 3-0. La finalul timpului regulamentar și a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0. Apoi și-a intrat în rol Claudio Bravo, portarul chilian reușind să pareze toate cele trei lovituri de la 11 metri executate de fotbaliștii portughezi.

Finala competiției din Rusia se va desfășura duminică de la ora 21.00 între Germania și Chile, iar finala mică dintre Portugalia și Mexic va avea loc tot duminică dar de la ora 15.00.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: