28
Joi, Mar

Foto: Bogdan Diaconu

Sport

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov a disputat astăzi un meci de verificare în compania echipei CSBT Alexandria. La capătul unui joc extrem de echilibrat, „olimpicele” au fost învinse cu scorul de 74-78 (19-21, 17-16, 14-17, 24-24). Trupa condusă de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic mai are nevoie de timp pentru a pune la punct relațiile de joc.

Echipa de sub Tâmpa nu s-a putut baza la acest joc de verificare pe Gabriela Cursaru, care s-a accidentat la un antrenament. Cele mai bune marcatoare ale Olimpiei CSU Brașov au fost Biljana Pesovic și Michaela Houser cu câte 20 de puncte înscrise. Un joc extrem de solid a făcut și Adrienne Webb care a terminat meciul cu 17 puncte marcate. Pentru „olimpice” au mai înscris Kristina Higgins 8 puncte, Ioana Ghizilă (o jucătoare de mare perspectivă, care a arătat că poate fi o soluție viabilă pentru echipă în acest sezon) 5 puncte și Dora Ardelan 4 puncte. La acest meci a evoluat și ultima achiziție a formației brașovene, Alina Crăciun.

„Olimpicele” au fost încurajate din tribună de Ana Ferariu, jucătoare ce la finalul acestei săptămâni va pleca în SUA, unde va evolua  în NCAA la formația Drexel Dragons din Philadelphia. Pentru Olimpia CSU Brașov urmează două jocuri amicale care vor avea loc în cadrul turneului ce se va desfășura la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Pesovic și compania vor juca  joi de la ora 14.00 contra formației CSM Târgoviște și vineri de la ora 11.00 împotriva echipei CSBT Alexandria. Competiția va debuta miercuri când de la ora 16.00 se întâlnesc CSM Târgoviște și CSBT Alexandria.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: