18
Joi, Apr

Foto: BrasovTv

Sport

S-au întrecut timp de un an la toate olimpiadele școlare. Cu o zi înainte de vacanță, au lăsat orgoliile deoparte și și-au dat mâna pentru a ajuta un coleg aflat în suferință. Elevii și profesorii colegiilor Andrei Șaguna și Dr. Ioan Meșotă au organizat două meciuri de fotbal la Sala Sporturilor, iar banii obținuți din vânzarea biletelor au fost donați unui elev de la colegiul Nicolae Titulescu. Acesta are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală.   

A devenit deja o tradiție ca în penultima zi a anului școlar elevii și profesorii de la Șaguna și Meșotă să se confrunte pe terenul de sport, la fotbal. În acest an întâlnirea a avut loc în Sala Sporturilor, iar atmosfera a fost incendiară.

În disputa dintre elevi, Meșotă a câștigat cu scorul de 10-2, iar galeria a adaptat celebra islandeză.

După elevi, pe parchetul Sălii Sporturilor au intrat profesorii. Meșotă a condus cu 2-1 la pauză, dar șaguniștii au reușit să egaleze în partea secundă. Profesorii de la Șaguna au căutat golul victoriei, însă pe contraatac meșotiștii au mai lovit de trei ori și au câștigat în final cu scorul de 5-2. Elevii le-au oferit profesorilor un adevărat standing-ovation la final de joc.

Dacă anul trecut banii strânși în urma meciului tradițional dintre Meșotă și Șaguna au fost folosiți pentru echiparea noului corp de clădire al Colegiului „dr. Ioan Meșotă”, la ediția din acest an a evenimentului fondurile adunate de pe urma vânzării biletelor au fost donate unui elev de la colegiul Nicolae Titulescu. El are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală în Austria. Costurile operației se ridică la 40.000 de euro. Cei care vor să-l ajute pot face donații în contul RO94INGB0000999902882059 la ING BANK, pe numele Camelia Totoiu sau cont PayPal https://www.paypal.me/CameliaTotoiu.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: