28
Joi, Mar

Sport

 

    În etapa a 5-a a Ligii 2 de fotbal, FC BraÈ™ov a remizat, astăzi, în deplasarea de la ȘtefăneÈ™ti, contra celor de la Unirea Tărlungeni, scor 0-0. Ceea ce trebuia să fie un derby al judeÈ›ului BraÈ™ov s-a jucat în judeÈ›ul Ilfov, asta după ce echipa din ȘtefăneÈ™ti a preluat locul Unirii Tărlungeni în liga secundă.

În prima repriză a confruntării ocaziile au fost împărÈ›ite, iar prima mare ratare a meciului s-a consumat la poarta gazdelor. În minutul 22, Sburlea a luat o acÈ›iune pe cont propriu, a făcut o cursă de 40 de metri, i-a pasat perfect lui Razdan în careu, dar È™utul acestuia a fost blocat de fundaÈ™ii echipei ilfovene. Galben-negrii au fost mult mai insistenÈ›i È™i după pauză.

În minutul 60, acelaÈ™i Razdan a tras de la marginea careului mare, dar portarul gazdelor, Popescu, a avut o intervenÈ›ie senzaÈ›ională È™i a scos mingea de sub transversală. Cinci minute mai târziu a fost rândul lui Florin Iacob să se remarce. Portarul braÈ™ovenilor a scos È™i el de sub bară lovitura liberă a lui Tigioanu.

După acest egal, FC BraÈ™ov este pe locul patru al ligii secunde, cu 11 puncte acumulate. Lider este Chindia TârgoviÈ™te, cu punctaj maxim, 15. Altfel, se pare că situaÈ›ia mijlocaÈ™ului Horia Popa s-a clarificat. Acesta s-a prezentat la antrenamente È™i va fi păstrat în lot de Cornel Țălnar. În schimb, fundaÈ™ii Vlad Potecu È™i George Vlăsceanu nu au ajuns la niciun acord cu È™efii clubului de sub Tâmpa.

FC BraÅŸov: Fl. Iacob - Vagner, CordoÅŸ, I. Åžerban, Ct. Stan - P. Iacob - Fl. Răsdan, Åžt. Grigorie (Istrati '69), I. Popa, L. Manole – Sburlea 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: