20
Sâm, Apr

Sport

Potrivit Digisport, Mircea și Răzvan Lucescu ar putea antrena echipe din același campionat, din sezonul viitor. O decizie ar urma să se ia zilele acestea. 

Mircea Lucescu a fost înlocuit zilele trecute de pe banca tehnică a formației ruse Zenit, pe care a pregătit-o un singur sezon. Italianul Roberto Mancini este noul tehnician al grupării din Sankt Petersburg. Digisport susține că românul de 71 de ani este dorit de PAOK Salonik, formație la care în trecut au evoluat românii Costin Lazăr și Răzvan Raț.

De partea cealaltă, după trei sezoane petrecute la echipa greacă Xanthi Skoda, pe care a lăsat-o pe locul 6 la finalul campionatului, Răzvan Lucescu ar putea ajunge la campioana Greciei, formație care domină de ani buni fotbalul elen, Olympiakos Pireu. 

Nu ar fi pentru prima dată când Răzvan și Mircea Lucescu ar fi adversari. În anul 2005, Rapid București, antrenată de Lucescu Jr., învingea, în grupele Cupei UEFA de atunci, Șahtiorul lui Mircea Lucescu, meci disputat în Ucraina și câștigat de giuleșteni cu 1-0. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: