25
Joi, Apr

Foto: Rally Cow

Sport

Bogdan Cuzma, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX, a câștigat cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Competiția, desfășurată pe unul dintre cele mai frumoase trasee din țară, drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov, a strâns la start peste 90 de concurenți. Duminică foarte mulți fani ai automobilismului au fost prezenți pe marginea probei speciale, ceea ce a contribuit la un spectacol total.

Campionul național en-titre, Bogdan Cuzma, s-a impus în ambele manșe de concurs și a cucerit trofeul Total. Poziția secundă în clasamentul general i-a revenit lui Paul Andronic, care a concurat pe Mitsubishi Lancer Evo V. Podiumul a fost completat de Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer Evo VIII), cel care s-a impus în prima etapă a campionatului, disputată la Râșnov. Bulgarul Lyuben Kamenov (Mitsubishi Lancer Evo VIII), cel mai rapid pilot al primei zile, a fost nevoit să abandoneze din cauza problemelor tehnice la mașina de concurs.

Brașoveanul Alexandru Mitroi (Mitsubishi Lancer Evo X) a câştigat grupa N, fiind mai rapid pe ambele urcări decât rivalul său Călin Manițiu (Subaru Impreza). Un alt pilot de sub Tâmpa, Istvan Soos (Subaru Impreza) a ieşit câştigător al grupei A. Soos a fost urmat în clasamentul grupei de Adi Iliescu (Mitsubishi Lancer Evo VII) şi de un alt pilot brașovean, Octavian Ciovică (Mitsubishi Lancer Evo X). 

La volanul frumoasei Alfa Romeo Alfetta GTV, Cătălin Ghigea nu a avut rival în campionatul autovehiculelor istorice.

 

Următoarea cursă, Trofeul Rânca, se va desfășura în perioada 10-11 iunie.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: