20
Sâm, Apr

Sursa Foto: prosport.ro

Sport

Surpriză de proporții în Cupa României la fotbal. FC Voluntari a surprins pe toată lumea și a câștigat cea de-a doua competiție internă. Trupa condusă de Claudiu Niculescu a pus mâna pe trofeu după ce a dispus cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare de Astra Giurgiu.

Finala Cupei României, care s-a desfășurat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, a început perfect pentru Astra Giurgiu. Trupa lui Șumudică a dominat prima repriză și a intrat la odihnă în avantaj după reușita semnată de Ioniță. În partea secundă FC Voluntari a avut inițiativa iar eforturile le-au fost răsplătite de golul lui Marinescu din lovitură de la 11 metri. Cum până la final nu s-a mai marcat, s-a intrat în prelungiri. Nici în timpul suplimentar cele două echipe nu au găsit drumul spre gol, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.

FC Voluntari a obținut trofeul după ce portarul Răzvan Balauru a apărat șutul lui Alexandru Stan, iar Cosmin Achim a transformat lovitura decisivă.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Adrian Bălan, Laurențiu Marinescu, Mihai Voduț, Petre Ivanovici și Cosmin Achim, iar pentru Astra au înscris Fabricio, Cristian Săpunaru și Takayuki Seto.

FC Voluntari va disputa Supercupa României cu campioana FC Viitorul.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: