19
Vin, Apr

Sport

Echipa de handbal, junioare III, de la Corona Brașov, pregătită de Mihaela Seifer Ciobotaru, a reușit să se califice la turneul final al acestei categorii de vârstă.

În weekend la Plopeni, la cel de-al doilea turneu semifinal, micuțele handbaliste de sub Tâmpa au avut o evoluție foarte bună și au câștigat fără probleme jocurile cu Petroșani, scor 24-15 și cu Focșani, scor 30-14. În ultimul joc, brașovencele au terminat la egalitate cu Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 24-24.

„A fost un turneu bun pentru noi, în care fetele s-au comportat ca o echipă iar acest lucru s-a văzuut şi în rezultatele pe care le-am obţinut. Aşteptăm cu încredere şi optimism turneul final, acolo unde mergem să ne batem meci de meci, fără să punem presiune foarte mare pe ele pentru rezultatul final. Normal, cu toții ne gândim și ne dorim o medalie, dar mereu am luat fiecare joc în parte. Cu siguranţă aceste fete vor face tot ce pot pentru ca la finalul sezonului să aibă o medalie la gât. Şi-o doresc foarte tare şi eu mi-o doresc enorm pentru ele", a spus Mihaela Seifer Ciobotaru.

 

Cele opt echipe calificate la turneul final sunt: Corona Braşov, Art Galaţi, LPS Iaşi, CSŞ Slobozia, CSM Bucureşti, Danubius Galaţi, Phoenix Baia Mare şi Chimia Râmnicu Vâlcea.

Articole sugerate

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: