29
Vin, Mar

Sport

Echipa de handbal masculin a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov își continuă parcursul excelent din acest retur de campionat.

Trupa condusă de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica a ajuns la a șaptea victorie în ultimele opt jocuri după ce a învins în deplasare formația CSU Politehnica Timișoara cu scorul de 42-31 (22-13). Formația brașoveană a dominat cu autoritate partida cu lanterna roșie a seriei B din divizia A și nu le-a dat nicio șansă adversarilor. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren a fost goalkeeperul brașovenilor, Florin Robescu. El a avut intervenții excepționale în jocul de la Timișoara, în ciuda faptului că la prima aruncare spre poartă, Robescu a primit o minge în față și s-a ales cu un dinte lipsă. Pentru echipa de sub Tâmpa au marcat Roșca 11 goluri, Csaki 7, Diaconu 6, Matei 5, Bondor 4, Bălan 3, Ene și Arnăut câte 2 goluri, Ciutacu și Csibi câte o reușită fiecare.  

Pentru formația Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov urmează meciul de pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare, echipă proaspăt promovată în Liga Națională. Jocul va avea loc sâmbătă, 26 mai, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: