29
Vin, Mar

Sport

Corona Sportul Studențesc Brașov poate câștiga din nou medaliile de bronz ale superligii de polo pe apă. Pentru asta poloiștii brașoveni trebuie să câștige ambele jocuri cu Dinamo ce se vor disputa sâmbătă și duminică, de la ora 11.00 la Bazinul Olimpic din Brașov.

Lupta pentru medaliile de bronz se duce după sistemul cel mai bun din cinci partide. După primele două jocuri disputate în capitală, Corona Sportul Studențesc Brașov și Dinamo se află la egalitate, scor 1-1.

„Sunt două meciuri extrem de importante, având în vedere că pot decide care echipă va avea la finalul sezonului medaliile de bronz. Anul trecut noi am fost cei care am câştigat, astfel că Dinamo va face totul pentru o revanşă. Echipa noastră este mult mai tânără şi ne va fi ceva mai greu, dar am mare încredere în băieți și sunt convins că la Braşov putem câștiga ambele jocuri. La Bucureşti în primele două partide a fost foarte greu, însă cu toate acestea consider că puteam câştiga și primul meci și astfel am fi luat un avantaj mai mare în lupta pentru medalii. Acesta este însă sportul şi trebuie să luptăm în continuare. Cum am spus, oricât de greu ar fi vom lupta pentru ca la final de campionat să fim din nou medaliaţi", a spus antrenorul formației Sportul Studențesc Corona Brașov, Aurelian Georgescu.

Tehnicianul Coronei a făcut un apel la publicul braşovean să vină la bazin, mai ales că spectatorii vor avea parte de o surpriză. Fiecare fan care va veni la bazin va primi la intrare câte o eșarfă cadou. „Avem mare nevoie de public. Nu mai e un secret pentru nimeni că publicul te poate purta spre victorii, şi din acest motiv aşteptăm braşovenii la bazin în număr cât mai mare. Meciurile cu Dinamo au fost mereu extrem de disputate, astfel că vor avea parte de un spectacol sportiv pe măsura aşteptărilor. Avem şi o surpriză pentru fanii care ne vor fi alături la bazin. Oficialii echipei de polo vor împărţi celor din tribună, eşarfe cu însemnele Coronei, cu care să vină la bazin de câte ori echipele de polo au meci", a mai spus Aurelian Georgescu.

Oficialii de la Corona au pregătit o surpriză și pentru juniorii clubului. Aceștia vor fi premiați pentru modul în care au evoluat în acest sezon. „Este important să îi încurajăm şi să le facem o mică bucurie. Chiar dacă este simbolică, pentru un junior este important să fie premiat de către cel pe care îi are drept model", a mai spus Georgescu. Cei mai buni juniori vor primi câte o minge cu semnături din partea echipei mari.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: