29
Vin, Mar

Sport

Corona Brașov s-a făcut de râs în fața propriilor suporteri. Handbalistele de sub Tâmpa au jucat foarte prost în fața formației CSM Bistrița în optimile de finală ale Cupei României și au părăsit competiția. Formația condusă de Horațiu Pașca s-a impus la Brașov cu scorul de 29-25 (16-10) și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Corona a încheiat un sezon dezamăgitor cu un eșec neașteptat pe propriul teren.

Meciul a început bine pentru trupa pregătită de Dragoș Dobrescu și în minutul 10 Corona avea două goluri avans, scor 5-3. A urmat însă dezastrul pentru formația brașoveană care nu a mai jucat nimic până la pauză. Bistrița a evoluat exact, s-a apărat bine și a alergat pe contraatac, în timp ce Tivadar și compania păreau cu gândul mai mult la vacanță decât la sferturile Cupei României. În aceste condiții bistrițencele s-au distanțat la șapte goluri și au intrat la odihnă cu un avantaj de șase reușite, scor 16-10.

Muștruluite serios la pauză, brașovencele au intrat mult mai montate în repriza a doua. În minutul 40 Corona recuperase deja trei lungimi din ecartul ce o despărțea de CSM Bistrița. Din păcate pentru formația brașoveană, Oana Chiriliă a ieșit la rampă și în minutul 47 diferența de șase goluri era refăcută. Cartaș și compania au mai încercat să reducă din diferență, s-au apropiat din nou la trei goluri dar nu au mai putut face nimic și au pierdut meciul cu CSM Bistrița cu scorul de  25-29 (10-16). În meciul cu CSM Bistrița pentru Corona au marcat: Dincă 7 goluri, Chiper și Tivadar câte 5, Ciuciulete și Cartaș câte 3 și Pricopi și Briscan câte o reușită fiecare. 

Astfel s-a încheiat un sezon dezamăgitor pentru Corona Brașov care a ratat toate obiectivele. Handbalistele de sub Tâmpa au terminat campionatul pe poziiția a șasea și au fost eliminate din primul tur al Cupei României. Partida cu Bistrița a fost ultima și pentru Dragoș Dobrescu, el urmând să fie înlocuit pe banca tehnică a Coronei de Costică Buceschi.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: