29
Vin, Mar

Sport

FC Brașov joacă marți de la ora 17.00, pe propriul teren, contra celor de la Brăila, un meci extrem de important pentru viitorul acestui club. Galben-negrii sunt obligați să câștige toate cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne în cursa de promovare în Liga I. 

Problemele financiare ale stegarilor continuă. Deși au câștigat și la Comisia de Recurs în cazul Chipciu, oficialii formației de sub Tâmpa au în continuare conturile goale. Banii de la Steaua nu au venit încă și situațiea este una extem de grea.

„Este o situație extrem de dificilă și este greu de gestionat. Din păcate înainte de fiecare etapă din acest retur am fost cu gândul în altă parte și nu ne-am putut concentra doar pe activitatea fotbalistică. Din cauza acestor probleme financiare rezultatele au fost mai puțin bune. Suntm copleșiți de probleme și nu găsim o soluție”, a declarat jucătorul galben-negrilor Andrei Poverlovici. 

Chiar dacă joacă de luni bune fără bani, galben-negrii sunt conștienți de importanța meciului de marți cu Brăila și vor da totul pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.

„Rezultatele ne-au ajutat în ultimele etape. Sper că în jocul cu cei de la Brăila, cei care vor intra pe teren vor da totul pentru a obține cele trei puncte. Cu o victorie am urca pe locul 3 cu șanse reale de a ne bate pentru promovare”, a spus tehnicianul galben-negrilor Cornel Țălnar.

 „Chiar și în condițiile acestea grele vom aborda meciul cu Brăila la victorie. Cu toții vom încerca să dăm tot ce putem și sper să tranșăm partida în favoarea noastră”, a declarat Andrei Poverlovici

Înaintea meciului cu Brăila, antrenorul Cornel Țălnar se confruntă și cu probleme de efectiv. Goge, Ștefan Grigorie și Enceanu sunt incerți pentru partida ce se va disputa marți cu începere de la ora 17.00.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: