29
Vin, Mar

Sport

Micuțele gimnaste ale Clubului Sportiv Transilvania Brașov au participat la București la Cupa Pro Aktiv. Sportivele pregătite de Carla Stoica au concurat la categoria „Mica Gimnastă”, fetele având vârste cuprinse între 6 și 8 ani.

La competiția desfășurată în capitală au participat gimnaste de la nouă cluburi din țară, printre acestea numărându-se UNEFS București, CSA Steaua București, Pro Aktiv și Arad, cluburi de tradiție și elită în gimnastica ritmică. Micuțele sportive din Brașov, unele dintre ele aflate chiar la primul concurs, au reușit să impresioneze și au obținut rezultate foarte bune. La categoria 6 ani, Nora Spulber a cucerit medalia de bronz, iar la categoria de vârstă 7 ani, Dalina Ungureanu a terminat competiția pe poziția a cincea. La categoria 8 ani, Bianca Năstase, iar  Denisa Ivașcu, Teodora Olteanu și Andreea Haray au participat la categoria ansamblu și au avut o prestație extrem de frumoasă și apreciată de cei prezenți la competiție.

„A fost o competiție extrem de puternică și suntem mândre de sportivele noastre. Rezultatele au fost foarte bune, având în vedere că multe dintre sportivele cu care ne-am deplasat la București s-au aflat la prima competiție. Cupa Pro Aktiv a fost un excelent prilej pentru noi de a verifica stadiul în care ne aflăm. Am văzut unde mai trebuie să lucrăm pentru a avea o comportare foarte bună la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică ce se vor desfășura la sfârșitul acestei luni la Ploiești”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov, Carla Stoica.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: