19
Vin, Apr

Sport

Echipa de handbal masculin a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov a câștigat fără probelme jocul disputat pe teren propriu în compania formației CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Handbaliștii de sub Tâmpa au controlat meciul de la un capăt la celălalt și s-au impus la final cu scorul de 37-29 (21-11). Apostu și compania au urcat o poziție în clasamentul seriei B din Divizia A și ocupă în acest moment locul șase.  

În runda cu numărul 21 din seria B a Diviziei A de hadbal masculin, formația Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov a primit vizita echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Chiar dacă au avut probleme de lot înaintea acestui joc, tehnicienii formației de sub Tâmpa, Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica, au pregătit perfect partida cu trupa din Târgu Jiu. Apostu și compania au făcut o primă repriză aproape perfectă și la odihnă au intrat în avantaj de zece goluri, scor 21-11. Cu victoria în buzunar, băieții de la CNOT s-au mai relaxat în partea secundă, dar s-au impus fără probleme la final cu scorul de 37-29.

„A fost o victorie lejeră, dar am avut în față o echipă foarte bine instruită, bine așezată în teren și care a produs câteva surprize în acest retur de campionat. Organizarea jocului la echipa noastră a fost foarte, foarte bună în meciul acesta. Era firesc să le dăm șansa și unor jucători care au evoluat mai puțin să prindă minute pe parchet, mai ales că diferența de scor ne-a permis acest lucru. Pe acest final de campionat ne dorim mult mai mult de la băieți. Am trecut printr-o perioadă destul de dificilă, în care am avut foarte mulți jucători accidentați. În meciul de astăzi am introdus ușor, ușor și o parte din băieții care au fost indisponibili. Bondor a evoluat la jumătate din potențial, Diaconu încă nu este recuperat în totalitate, iar Bălan vine după o entorsă. Sperăm ca pe acest final de campionat și mai ales la Campionatele Naționale Universitare să fim în vârf de formă”, a declarat la finalul jocului cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, tehnicianul băieților de la CNOT, Florin Paraschiv.

Pentru formația de sub Tâmpa au marcat Bălan 11 goluri, Roșca 6, Diaconu 5, Ene, Ciutacu, Csibi Hunor și Csaki câte 3 goluri, Bondor 2 și Matei o reușită. După această victorie CNOT Brașov a acumulat 20 de puncte și a depășit în clasament formația CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Brașovenii ocupă în acest moment poziția a șasea în ierarhia seriei B a diviziei A. În runda cu numărul 22, Apostu și compania vor sta, iar în etapa a 23-a vor juca în deplasare pe terenul liderului CS Minaur Baia Mare. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: