18
Joi, Apr

Sport

FC Brașov a pierdut două puncte extrem de importante în lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a remizat la Balotești, scor 2-2 (0-1). Trupa de sub Tâmpa a jucat în runda cu numărul 27, în deplasare împotriva formației CS Balotești și era favorită să se impună pe terenul formației de pe locul 15.

Stegarii au început bine jocul și în minutul 21 au deschis scorul după execuția de excepție a lui Rareș Enceanu care a catapultat mingea în vinclul porții gazdelor cu un șut de la 25 de metri. După pauză, brașovenii au reușit să-și mărească avantajul în minutul 51. Stan a executat bine o lovitură liberă și Vlad Munteanu a înscris cu capul după o greșeală a celor de la Balotești. Era 2-0 pentru FC Brașov și se părea că galben-negrii vor bifa a treia victorie consecutivă în 2017. Au urmat însă trei minute de coșmar pentru trupa lui Cornel Țălnar și gazdele au restabilit egalitatea. În minutul 63, Andrei Răuță a trimis din șase metri pe sub Iacob și a redus din handicap, pentru ca trei minute mai târziu, Lucian Ion să egaleze cu un șut de la marginea careului de 16 metri. S-a încheiat 2-2 și FC Brașov pierde două puncte importante.  

„Au fost două reprize diametral opuse ca aspect al jocului. În prima am dominat, băieții au controlat jocul și asta s-a văzut în rezultatul de la pauză. La reluare au avut o relaxare de neînțeles, s-au crezut deja învinngători. Baloteștiul ne-a egalat de la 2-0, ceea ce nu este permis la fotbal. Gazdele au mai avut și alte ocazii, așa că eu consider că rezultatul a fost echitabil. Este păcat de punctele pierdute, dar nu trebuie să ne demobilizăm. Luptăm în continuare și trebuie să câștigăm la Târgoviște. O putem face, asa cum am făcut-o la UTA", a declarat la finalul meciului, președintele galben-negrilor, Vasile Dochița.

FC Brașov a acumulat 49 de puncte în clasament și în runda următoare va sta. Stegarii vor juca în etapa a 29-a în deplasare contra celor de la Chindia Târgoviște. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: