19
Vin, Apr

Sport

Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc Brașov s-au distrat cu adversarii de la Poli Cluj. În runda a 13-a din Super Liga Națională, băieții pregătiți de Aurelian Georgescu i-au băgat la apă pe clujeni și s-au impus cu 21-7 respectiv 19-5, în dubla din bazinul olimpic din Brașov. Pentru Corona urmeză jocurile cu Dinamo de la București. 

Echipa de polo pe apă Corona Sportul Studențesc Brașov a câștigat fără probleme ambele jocuri disputate în compania formației Poli Cluj în Superliga Națională. În primul meci elevii lui Aurelian Georgescu s-au impus cu 21-7 (4-1, 8-1, 5-1, 4-4). În acest joc pentru brașoveni au marcat Andrei Balakirev 5 goluri, Vlăsceanu și Drăghici câte 3, Alex Georgescu, Zurab și Blazevic câte 2, C. Georgescu, Constantinescu, Boriceanu și Vlad Tampa câte o reușită fiecare.  În cel de-al doilea joc, poloiștii de sub Tâmpa au blocat tabela la scorul de 19-5 (2-3, 3-1, 7-1, 7-0). Cel mai bun marcator al celor de la Sportul Studențesc Corona Brașov a fost Cosmin Georgescu autor a 5 goluri. Pentru brașoveni au mai punctat Balakirev 3, Vlăsceanu, Tampa, Constantinescu și Drăghici câte 2 goluri și Itul Octavian și Zurab câte un gol fiecare.  

„Am făcut două meciuri bune în care am dat posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze. În al doilea meci ne-am relaxat un pic și am mers cap la cap cu cei de la Cluj în prima repriză, dar apoi băieții și-au impus jocul. Au fost două meciuri în care am pus la punct anumite lucruri înaintea jocurilor de la București cu Dinamo”, a declarat antrenorul formației Corona Sportul Studențesc Brașov, Aurelian Georgescu.

În urma acestor două victorii, Corona Sportul Studențesc Brașov a acumulat 51 de puncte în clasament și ocupă poziția a patra, la trei lungimi distanță de locul trei, ocupat acum de Dinamo. În runda următoare vor avea loc două dueluri pentru podium între Dinamo București și Corona Sportul Studențesc Brașov. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: