16
Mar, Apr

Sport

Cupa Shigitai la ashihara karate a ajuns la cea de-a șasea ediției. Tradiționala competiție ce reunește la start cei mai buni karateka din Brașov dar și foarte mulți practicanți de arte marțiale din țară a devenit o tradiție. A șasea ediție a Cupei se va desfășura în sala de sport din orașul Ghimbav.

„Este o competiție de tradiție și vrem să fim în formă să cucerim cât mai multe trofee. Este un excelent prilej pentru toți participanții să facă un test util și să vadă unde mai trebuie lucrat până la campionatele naționale, care vor avea loc în luna aprilie. Cu cât participi la mai multe competiții cu atât mai mult crești în valoare ca sportiv. Noi încurajăm sportivii să participe la cât mai multe concursuri pentru că doar așa putem să progresăm și putem face față unor competiții majore”, a declarat fondatorul clubului Shingitai Karate și organiztorul Cupei Shigitai, sensei Liviu Tăbăcaru.

Sensei Liviu Tăbăcaru antrenează campioni la clubul său, iar acest lucru este demonstrat de rezultatele obținute de elevii săi. El își dorește ca la campionatele naționale să câștige cât mai multe titluri.

„Anul trecut au avut loc Campionatele Mondiale, iar trei sportivi ai clubului nostru au cucerit titluri mondiale. Având în vedere că ei au demonstrat la un nivel atât de înălt și practic sunt cei mai buni din lume la categoriile lor, ne dorim enorm de mult ca ei să fie campionii naționali din 2017”, a mai spus Liviu Tăbăcaru.

Până la Campionatele Naționale, sportivii se vor înfrunta la Cupa Shingitai. Competiția se va desfășura sâmbătă, la sala de sport din Ghimbav, cu începere de la ora 09.00.     


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: