19
Vin, Apr

Sport

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov a pierdut și cel de-al doilea joc din grupa valorică 1-6. „Olimpicele” au fost învinse pe propriul teren de CSM Satu Mare. Meciul a fost unul de coșmar pentru fetele pregătite de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic. Brașovencele au ratat din toate pozițiile, au făcut un meci foarte slab atât în apărare cât și în atac și au părăsit terenul învinse, scor 61-72 (16-23, 13-14, 12-20, 20-15).

„Nu am contat deloc, nici pe fază ofensivă nici în defensivă. Este absolut normal să avem o cădere de formă după finala Cupei, dar parcă e prea de tot. Au fost aruncări de sub coș ratate nepermis. A fost, de departe, cel mai slab meci al nostru în acest sezon. Nu am avut niciun fel de atitudine şi nu asta este faţa noastră. Mă deranjează mult atitudinea lor din acceastă confruntare”, a declarat la finalul jocului tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea.

Victoria fetelor de la Satu Mare este una extrem de surprinzătoare având în vedere că formația din nordul țării a venit la Brașov cu doar 7 jucătoare, iar pe teren au intrat numai cinci baschetbaliste, acestea evoluând timp de 40 de minute.

Pentru formația brașoveană au înscris Dominique Johnson 24 de puncte, Webb 15, Pesovic 12, Higgins 8 și Dora Ardelean 2 puncte. Olimpia a avut un procentaj de doar 29 % la aruncările reușite. Pesovic și compania au aruncat la coș de 77 de ori și au transformat doar 22 de aruncări. În urma acestui rezultat Olimpia CSU Brașov are 32 de puncte în clasament și ocupă în continuare poziția a 4 a ierarhiei. Pentru baschetbalistele brașovence urmeză sâmbătă jocul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: