26
Vin, Apr

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a suferit o nouă înfrângere în liga națională de handbal și se îndepărtează de obiectiv, calificarea într-o cupă europeană. Extrem de nervos la finalul meciului pierdut cu Măgura Cisnădie, scor 29-31 (15-14), tehnicianul brașovean Dumitru Berbece a anunțat că nu va mai antrena echipa de senioare a clubului.

„Ele au dat dovadă de determinare și au câștigat. La noi nu s-a văzut așa ceva. În afară de ce se întâmplă la echipă sunt foarte multe lucruri care mă deranjează extraordinar de mult. Nu e normal ce se întâmplă la clubul ăsta. Sunt foarte multe lucruri din exterior care afectează această formație. Știm bine că s-au semnat doar trei contracte la această echipă, iar Denisa este ca și plecată în Ungaria. Nu se știe cine rămâne, cine nu rămâne. Aici e dolce vita și o să le spun celor din conducere să le taie toți banii până la finalul campionatului. Nu merit să mă înjure oamenii din tribună. Eu de mâine nu mai vin la echipa asta. Vă garantez că nu mai vin pentru că așa nu se mai poate. Să vină ce antrenor vrea să antreneze. Mie nu îmi spune nimeni niciun lucru adevărat, doar mi se spun niște povești și cele mai multe lucruri le aflu din exterior. Nu e normal. Am rămas singur cu echipa asta și nu îmi convine treaba asta”, a spus extrem de nervos, tehnicianul Coronei, Dumitru Berbece.

Pentru Corona au marcat Chiper 6 goluri, Neagu 5, Pricopi, Sorina Tîrcă și Carmen Cartaș câte 4, Dincă 2, Bondar, Crăciun, Tivadar și Ciuciulete câte o reușită fiecare. În runda următoare, Corona va juca în deplasre contra formației CSM Roman. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: